Grupa speciala

“Cand  o  usa  se inchide, o alta se deschide, dar, deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe  cea care s-a deschis pentru noi.”

(Hellen Adams Keller)

Iata usa  deschisa de noi! Fiti curiosi sa vedeti   in ce directie se indreapta  drumul  care se afla in spatele ei! Noi, echipa de psihologi, psiho-pedagogi, kineto-terapeuti  si art-terapeuti, va invitam pe un taram al sperantei, acceptarii si al intelegerii. Mainile de care va puteti sprijinii, sunt calde si puternice, iar pasii pe care ii vom face impreuna  sunt hotarati.

Dorim sa cream medii de invatare potrivite prin care copiii dvs. sa  devina cat mai  independenti.

Programul  activitatilor terapeutice  include:

  • Activitati terapeutice la clasa prin care urmarim dezvoltarea autonomiei, a socializarii, a imitatiei, a atentiei, a motricitatii, a cognitiei.
  • Activitati
  • Kineto-terapie si dans.
  • Art-terapie prin folosirea  instrumentelor  muzicale si a  diverselor  materiale pentru  modelaj  si  pictura

Toate  aceste activitati se  bazeaza  pe  joc  si  pe libertatea  oferita  copiiilor de a-si  exprima  spiritul  creativ.

Pentru  o  buna integrare  a copiilor in  grup, echipa  noastra  va propune  un program  flexibil,  de luni  pana  vineri, de la orele  8,00 la 13,00, cu o participare  de minim 3(trei)  zile pe  saptamana.

Chiar  daca totul necesita  efort  si  timp, facem echipa buna  impreuna.