Asociatia „Bugs-Bunny” – Gradinita cu program prelungit

Dragi parinti,dorim sa fim pentru copilul dumneavoastra o noua familie calda si iubitoare. De aceea, micutul dumneavoastra,cu varsta cuprinsa intre 1an si 7ani, va avea posibilitatea, cat parintii lui sunt ocupati, sa cutreiere prin taramul minunat al povestilor si al jocurilor educative intr-un mediu agreabil si amenajat corespunzator.

In acest sens va punem la dispozitie patru sali de curs, doua bai ,sala de mese, spatiu de joaca de 60mp care ofera posibilitatea vizionarii unor spectacole de teatru si organizarii de petreceri tematice pentru copiii din gradinita.

Pentru perioadele in care timpul este favorabil , am amenajat curtea de 360mp, cu topogane, casuta, groapa cu nisip,etc.

Pentru ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii, personalul nostru este calificat spre a servi tuturor nevoilor copilului.

Am folosit putine cuvinte pentru a ne prezenta, dar avem speranta ca veti dori sa ne cunoasteti mai bine, intrucat capacitatile noastre sunt nelimitate in a oferi incredere si siguranta.